Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında sevimli ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne doğruca ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kullanılan kapı fitili midein kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ucuz üretim esenlanabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Gerçekten yangınlardan korunmak bağırsakin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil hatır takkadak bapnın mümkün olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğru birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem yutmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız şatır sohbetlere, leziz yemeklere zevcelik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan kuut gruplarına birhayli farklı seçeneğe malik.

Olası yangın yahut herhangi bir korku durumunda binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın yangın kapısı merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış kapısı namına bina mevki aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için bâtınörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna sargılı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page